PERSIKU SMALKMAIZĪTES AR KAZAS SIERU UN MEDU
Organisms kliedz pēc kā salda, bet NE tik salda, kas liek savā salduma iespaidā skraidīt kā aptrakušai/m?
Ļoti vienkārša recepte kā pagatavot kaut ko gardu un interesantu.
It īpaši piemērota kazas siera mīļotājiem!
Sastāvdaļas:
- Saldēta kārtainā mīkla
- Saldie persiki
- Kazas siers (mīkstināts)
- Medus
- Svaigi malti melnie pipari
Mīklu sagriež kvadrātiņos un sadursta ar dakšu. Uz katra kārtainās mīklas kvadrātiņa viducī uzsmērē kazas sieru.
Sagriež persikus daiviņās un izkārto virsū kazas sieram. Liek cepeškrāsnī uz 220 grādiem (iepriekš sakarsētā krāsnī). Cep aptuveni 20-25 minūtes.
Pirms pasniegšanas smalkmaizītes mazliet aplejiet ar medu un apberiet ar maltiem pipariem.
Šis deserts nav baigi salds, tāpēc, ja vēlies, lai smalkmaizītes ir saldas, saldas, tad kazas siera vietā liec kādu ievārījumu, biezeni vai marmelādi. 💖
Komentāri
Ierakstīt komentāru