CREAMY PUMPKIN SOUP
Ķirbju krēmzupa ar grauzdiņiem
Hey!
Neilgu laiku atpakaļ, mamma taisīja ķirbju krēmzupu, un sakārdināja mani. Tāpēc nolēmu pagatavot arī sev, un sapratu, ka ir brīnišķīgi garda, ka jāpadalās arī ar Jums! 🎃
Man pašai personīgi izdzirdot vārdu salikumu - ķirbju krēmzupa - asociējas ar ko negaršīgu, BET tā pavisam nav!! 😍
Rudenim piestāv ķirbji un arī siltas krēmzupas. Tāpēc ķirbju krēmzupa būs tieši laikā! 🎃🍁
Sastāvdaļas:
- Ķirbis 🎃
- Kartupeļi 🥔
- Burkāni 🥕
- Sīpoli
- Buljona kubiciņš 🍗
- Garšvielas (es izmantoju savas omas gatavoto garšvielu maisījumu)🌶
- Olīveļļa
- Saldais krējums 🥛
- Baltmaize 🥖
- Blenderis
- Nomizojam visus dārzeņus.
- Burkānus sarīvējam, sīpolus sakapājam. Liekam apcepties uz pannas pievienojot mazliet olīveļļu.
- Sagriežam kubiciņos kartupeļus un ķirbi.
- Liekam katlā vārīties ūdeni, pievienojam buljona kubiciņu un garšvielas.
- Kad buljons sācis vārīties pievienojam apceptos burkānus ar sīpoliem.
- Liekam katlā vārīties arī sagrieztos kartupeļus ar ķirbi.
- Pa to laiku, sagriežam kubiciņos baltmaizi un liekam cepeškrāsnī cepties.
- Kad kartupeļi un ķirbis mīksti, tad sablenderējam visu kopā.
- Pievienojam saldo krējumu.
- Liekam zupas šķīvī un uzberam baltmaizes grauzdiņus. Pēc vajadzības varam uzkaisīt melnos piparus asākai garšai.
Komentāri
Ierakstīt komentāru